Activiteiten

Een overzicht van onze activiteiten

Contactdag

BGB Contactdag dinsdag 18 april 2023: Den Egger Scherpenheuvel

Het mooie weer heeft zijn intrede gedaan. Wat zijn wij tevreden met het zonnetje na de sombere en natte winter. Het bestuur wil graag verder zon en plezier brengen en jullie uitnodigen op onze jaarlijkse Contactdag. Dit is de drukst bijgewoonde bijeenkomst van ons werkjaar, de Algemene Vergadering van onze Bond. Het belooft weer een echte feest- en vreugdedag te worden. U komt toch ook?

LEES MEER
Daguitstap

KMSKA en Museum Plantijn-Moretus – daguitstap op 15 april 2023

De renaissance van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen en een ontmoeting met de manager van het jaar 1572?
De daguitstap naar Antwerpen van 23 maart was op enkele uren tijd volgeboekt. We organiseren nu een tweede gelijkaardige uitstap. Een exacte kopie is het niet geworden, want het stadhuis is helaas niet meer te boeken dit voorjaar. Maar het programma dat je hierna ontdekt is zeker evenwaardig. De museumpas is deze keer niet van toepassing.

LEES MEER
Programmadag

Programma- en Jubilarissendag op 22 november 2022

Kom luisteren naar de voorstelling van ons jaarprogramma voor 2023, neem deel aan de huldiging van onze verjaardags- en huwelijksjubilarissen en geniet van een goede babbel met de andere gepensioneerden bij een goed glas en lekkere hapjes.

LEES MEER