5 daagse autocarreis naar Normandie : gaat door in 2022

Normandië voor velen een te ontdekken regio, voor anderen een welkom weerzien. Wij kennen het vooral van D-day op 6 juni 1944, de bevrijding van Europa begon hier met de landing op de Normandische stranden. Maar … er is veel meer te beleven. Samen met Omnia werkten wij een mooi programma uit. Helaas : door de coronacrisis zijn we verplicht deze reis naar 2022 uit te stellen

5 DAAGSE AUTOCARREIS NAAR NORMANDIE : 12 – 16 SEPTEMBER 2020 : uitgesteld naar 2022 !!!

Normandië voor velen een te ontdekken regio, voor anderen een welgekomen weerzien. Wij kennen Normandië  vooral van D-day op 6 juni 1944. De bevrijding van Europa begon hier met de landing op de Normandische stranden. Maar… er is veel meer te beleven.

ONZE 5 DAAGSE AUTOCARREIS NAAR NORMANDIE : 12 – 16 SEPTEMBER 2020 werd een eerste keer uitgesteld tot 2021 maar helaas dienen we ze terug te verschuiven naar het jaarprogramma 2022 !!!

COVID-19 … we zouden graag op reis vertrekken met onze BGB-groep. Maar het lijkt ons nog wat te vroeg dit jaar. Waarom? Het is pas voor september, zult ge zeggen. Dat klopt maar om in september op reis te gaan, moeten we al in april de bestelling plaatsen bij Omnia.
De situatie is echter nog wankel, zeker in Frankrijk. De hotels, musea,… wensen vooraf betaald te worden en er is slechts een mogelijkheid tot annulering zes maanden voor de begindatum van de reis.  Daarom… reken zelf snel uit… zal BGB dit aanbod pas terug opnemen in het jaarprogramma 2022.

Als Frankrijk terug Corona-veilig is natuurlijk, maar zonder twijfel, er is licht aan het einde van de tunnel.

Hebt ge vragen over deze reis dan kunt ge ze stellen via onze website www.b-g-b.be.
Wij houden u zeker verder op de hoogte!

 

Stef

 

Inschrijven