BGB Contactdag dinsdag 16 april 2024: Den Egger Scherpenheuvel

Volgende maand is het weer zover. Op dinsdag 16 april hebben we onze jaarlijkse contactdag. We zijn benieuwd of we het aantal deelnemers van vorig jaar, exact 250, kunnen overtreffen.

Het belooft alleszins weer gezellig te worden. In tegenstelling tot vorig jaar kozen we voor een rustig muzikaal intermezzo. We hebben de tekst- en muziekschrijver van onder meer ‘De fanfare van honger en dorst’ en ‘De eerste sneeuw’ uitgenodigd. Maar vergis u niet.

Programma:

10u30         Blij weerzien met een hapje en drankje in de foyer

11u45         Verwelkoming door de voorzitter in de grote zaal

Herdenking van onze overleden collega’s

Beknopt jaaroverzicht

12u30         Uitgelezen 4-gangendiner verzorgd door onze huistraiteur Hof ter Venne

14u30         Muzikaal intermezzo

15u45         Dessert en koffie

17u00         Afsluiting en vertrek huiswaarts

Tafelgezelschap:

Om alles ordelijk te laten verlopen en het weerzien aangenamer te maken, geven we de mogelijkheid om uw tafelgezelschap te kiezen. Gelieve de naam/namen van de disgenoten van uw voorkeur te vermelden op het inschrijvingsformulier. We doen ons uiterste best om aan uw keuze te voldoen.

 Deelnameprijs:

Voor deelname aan deze feestelijke samenkomst vragen we 55 euro per persoon. Diegenen die met de BGB-autobus komen, betalen 10 euro per persoon voor de heen- en terugreis samen. Betalen doe je door overschrijving van het vereiste bedrag naar de BGB-rekening met het nummer BE91 7390 0930 0176.

Inschrijven

Inschrijven voor deelname aan de contactdag doe je vóór 6 april a.s. met het volledig ingevulde inschrijvingsformulier, per brief te versturen naar Hilda Staels, Tiensesteenweg 120, 3001 Heverlee of per mail aan staelshilda@outlook.be.
Je kan ook inschrijven via onze website www.b-g-b.be maar vermeldt dan wel alle gevraagde gegevens van het inschrijvingsformulier.
Gelieve – als nodig – ook specifieke dieetvoorwaarden te vermelden zodat we daarmee rekening kunnen laten houden.

Hoe Den Egger in Scherpenheuvel bereiken?

Met eigen wagen

  • Het adres van Den Egger is August Nihoulstraat 74, 3270 Scherpenheuvel
  • Vanuit Leuven en Limburg: autostrade E314, afrit 23, richting Scherpenheuvel tot aan het rond punt vóór de basiliek. Rechts afdraaien, in de volgende bocht rechtdoor. 200 meter verder ben je aan de parking van Den Egger (links van de weg).
  • Vanuit Antwerpen: autostrade E313, afrit 22, richting Herselt, Averbode, Zichem, Scherpenheuvel. Aan het rond punt vóór de basiliek rechtdoor. In de volgende bocht ook rechtdoor en 200 meter verder ben je aan de parking van Den Egger (links van de weg).

Met de BGB-autobus van Leuven naar Scherpenheuvel en terug

  • 09u45:  Vertrek aan perron 14 van het busstation te Leuven aan de achterkant van het ACERTA-gebouw.
  • 10u15:   Rotselaar aan de carpoolparking rond punt.

Je kan met de trein of autobus naar Leuven station komen en daar de BGB-autobus nemen. Van het station ga je rechts naar de bushalte perron 14 aan de achterkant van het ACERTA-gebouw.

In geval van problemen neem je contact op met Jos Pelgroms 0498 20 86 20.

Inschrijven