BGB Contactdag dinsdag 18 april 2023: Den Egger Scherpenheuvel

Het mooie weer heeft zijn intrede gedaan. Wat zijn wij tevreden met het zonnetje na de sombere en natte winter. Het bestuur wil graag verder zon en plezier brengen en jullie uitnodigen op onze jaarlijkse Contactdag. Dit is de drukst bijgewoonde bijeenkomst van ons werkjaar, de Algemene Vergadering van onze Bond. Het belooft weer een echte feest- en vreugdedag te worden. U komt toch ook?

Op 18 april e.k. ervaren wij opnieuw hoe deugddoend het is om samen te zijn met onze grote BGB-familie en collega’s van vroeger. Omwille van de geboden faciliteiten en mogelijkheden blijven we kiezen voor “Den Egger” in Scherpenheuvel. Het bestuur heeft zijn best gedaan om jullie een aangename dag voor te schotelen. Naast het gedeelte “Algemene vergadering” voorzien wij tijd voor een goeie babbel met collega’s, maken wij kennis met onze nieuwe leden en genieten wij samen in een ontspannen sfeer van de feestmaaltijd en het optreden die ons worden aangeboden.

Programma:

10.30 u:      Blij weerzien bij een glaasje en een hapje in de foyer.

11.30 u:      Wij verhuizen naar de grote zaal en iedereen zoekt zijn aangewezen tafel op om samen de namiddag verder door te brengen.

Dan volgt de officiële zitting met de verwelkoming door de voorzitter en een stil moment waarop we onze overleden collega’s gedenken.
Kandidatuurstellingen voor het bestuur BGB zijn steeds welkom bij onze secretaris.

12.30 u:      Wij verwennen jullie niet alleen met een lekker 4-gangen diner – bereid door onze gekende traiteur “Hof ter Venne” -,

maar zorgen ook voor een pittig en verrassend optreden.
Indien er specifieke dieetvoorwaarden zijn, zoals o.a. lactosevrij, kunnen wij hiermee rekening laten houden.

16.00 u:      Dessert en koffie

16.30 à 17.00 u: iedereen kan, voldaan van hart en leden, terug huiswaarts keren.

Tafelgezelschap:

Om alles ordelijk te laten verlopen en het weerzien van vrienden gemakkelijker en aangenamer te maken is er geopteerd om de mogelijkheid te bieden samen met vrienden aan dezelfde tafel plaats te nemen. Gelieve expliciet de naam/namen op te geven als je bij vrienden aan één tafel wenst te zitten. Het bestuur zal zijn best doen om dat mogelijk te maken. Iedereen krijgt een tafel toegewezen.

 Deelnameprijs:

Voor deze feestdag met alles erop en eraan vragen wij € 50,00 inschrijvingsgeld zowel voor het lid als voor de partner.

De BGB-kas doet een mooie inspanning om de prijs van het diner en de ganse dag democratisch te houden.

De personen die met de autobus komen, betalen € 10 per persoon voor de heen- en terugreis samen.

Betalen kan op de BGB-rekening BGB: BE91 7390 0930 0176

Inschrijven doe je vóór 8 april a.s. met inschrijvingsblad bij Tony Lemmens, Busselbergstraat 9 – 3583 Paal – email: tony.lemmens@telenet.be

Hoe Den Egger in Scherpenheuvel bereiken?

Met eigen wagen:

  • vanuit Leuven en Limburg, Autostrade E314, afrit 23, richting Scherpenheuvel tot aan het rond punt voor de Basiliek. Rechts draaien, in de bocht rechtdoor en 200 meter verder ben je aan de parking van Den Egger
  • vanuit Antwerpen: Autostrade E313, afrit 22, richting Herselt, Averbode, Zichem, Scherpenheuvel. Aan het rond punt voor de Basiliek rechtdoor, in de bocht rechtdoor en 200 meter verder ben je aan de parking van Den Egger.

De BGB-autobus van Leuven naar Scherpenheuvel en terug:

  • 45 u: Leuven Busstation perron 14
  • 15 u: Rotselaar – parking rondpunt

Je kan met de trein naar Leuven komen en daar de BGB-autobus nemen. Verlaat het station in de richting van het stadscentrum. Buiten het station ga je rechts langs het busstation naar perron 14 aan de achterkant van het ACERTA-gebouw.

In geval van problemen met de autobus: bel Jos Pelgroms 0498 20 86 20

Inschrijven