Programma- en Jubilarissendag 19 november 2019

Onze jaarlijkse Programma- en Jubilarissendag gaat ook dit jaar door op dinsdag 19 november 2019 in “den Egger” in Scherpenheuvel. We hebben er goede ervaringen uit het verleden: de ruimte, de mooie omgeving, de parkingmogelijkheden, de bereikbaarheid, en de toffe sfeer bij een glaasje met hapjes.

Onze jaarlijkse Programma- en Jubilarissendag gaat ook dit jaar door op dinsdag 19 november 2019 in “den Egger” in Scherpenheuvel. We hebben er goede ervaringen uit het verleden: de ruimte, de mooie omgeving, de parkingmogelijkheden, de bereikbaarheid, en de toffe sfeer bij een glaasje met hapjes.
We starten zoals gewoonlijk om 13u30’ met aankomst en verwelkoming en prettig weerzien. om 14 u stellen we de activiteiten voor van het komende jaar 2020: het programma!
In tussentijd worden we verwend met een muzikaal intermezzo.
Daarna is er de huldiging van de 80, 90 en 95 jarigen en de huwelijksjubilarissen: 65, 60 en 50 jaar gehuwd.
“80 jaar jong zijn is soms heel wat aangenamer en hoopvoller dan 40 jaar oud zijn ” volgens Oliver Wendell Holmes, een Amerikaans dichter uit de 19de eeuw!!!

We eindigen met een vrij uitgebreide receptie met drankjes, hapjes en de mogelijkheid voor een uitgebreide babbel. Een gelegenheid om vrienden en kennissen op een ontspannen manier terug te zien.
Einde voorzien rond 17u30’.
Ook dit jaar vragen we wel om voor dit evenement in te schrijven met de invulling van het inschrijvingsformulier achteraan. We zien ons verplicht om voor dit feestelijk gebeuren een kleine bijdrage te vragen van 10 €. Per persoon.
Ook dit jaar voorzien we weeral een BGB-busdienst vanaf het station in Leuven, vertrek om 12u45’ stipt, naar Scherpenheuvel zonder tussenstop.
Het is een bus van uitbater Van Aerschot en vertrekt aan Perron 15. Deze vertrekplaats is gelegen voor het gebouw van ACERTA naast alle andere vertrekplaatsen van de bussen voor het station aan de Diestse Poort.
De bus brengt je daarna ook terug naar Leuven.
Voor deze busdienst vragen we eveneens in te schrijven. De bijdrage is 6 € per persoon voor de heen en terugreis. Dit laat toe om de mensen die verder van Leuven wonen eveneens naar de programmadag te komen.
Deze bussen staan aan het station nabij de bussen van “de lijn”. Neem de uitgang van het station richting centrum, dan moet je naar rechts , voorbij de bussen van “de lijn”.
Graag inschrijven voor 11 november, zie onderaan. Je kan het via de post opsturen, of via email antwoorden op het BGB e-mailadres: bond.gepens.bb@gmail.com

Wie niet op eigen kracht, of via alternatieven zoals de BGB-bus uit Leuven, in Scherpenheuvel kan geraken, kan dit opgeven op het inschrijvingsformulier. Het bestuur is bereid om samen naar een oplossing te zoeken.
Inschrijvingen sturen voor 6 november via email naar bond.gepens.bb@gmail.com
of Secretariaat BGB, Beatrijslaan 49, 3110 Rotselaar  tel 0495/598344
De stortingen 10 € per persoon voor de programmadag en 6 € per persoon voor wie met de bus wil meerijden op rekening
BE91 7390 0930 0176 van BGB, met vermelding van uw naam.
Inschrijven via onderstaand formulier of via inschrijvingsformulier
Dit inschrijvingsformulier moet je dan wel eerst uitprinten.

Inschrijven