BGB-contactdag “den egger” Scherpenheuvel. 21 september 2021

We plannen de BGB-contactdag in Den Egger in Scherpenheuvel op dinsdag 21 september.

De uiteindelijke bevrijding van de corona-maatregelen komen in zicht, ademvrijheid komt in het bereik.

Wij zijn blij u uiteindelijk op onze Contactdag uit te nodigen. De meest besproken en drukst bijgewoonde bijeenkomst van ons werkjaar, de Algemene Vergadering van onze Bond, op 21 september in Scherpenheuvel, belooft weer een echte feestelijke dag te worden.
Ook dit jaar kan dat zo zijn!

Om toch de veiligheid van uzelf, en van de collega’s, te eerbiedigen moeten alle deelnemers voldoende gevaccineerd zijn, u ook.
Op deze bijeenkomst moeten wel de dan nog geldende corona-maatregelen gerespecteerd worden.

 Op 21 september e.k. zullen wij opnieuw ervaren hoe deugddoend het is samen te zijn met onze grote BGB-familie en collega’s van vroeger. Omwille van de geboden faciliteiten en mogelijkheden, en ook omwille van de prijs, blijven we kiezen voor “Den Egger” in Scherpenheuvel.
Uw bestuur heeft zijn best gedaan om jullie een aangename dag voor te schotelen. Naast het gedeelte “Algemene vergadering” willen we tijd voorzien voor een goeie babbel met bekende collega’s en samen in een rustige en ontspannen sfeer genieten van de feestmaaltijd die ons wordt aangeboden.

Programma:
10.30 uur: blij weerzien van gekende gezichten bij een glaasje en een hapje in de foyer;
11.30 uur: we verhuizen naar de grote zaal en iedereen zoekt zijn toegekende tafel op om samen de namiddag verder door te brengen, en dan… Academische zitting met verwelkoming door de voorzitter, en een stil moment waarop we onze overleden collega’s gedenken.
Daarna spreekt de voorzitter de Algemene Vergadering toe.
We bedanken twee uittredende bestuursleden om wat ze voor ons betekend hebben, en verwelkomen een nieuw bestuurslid.
Kandidatuurstellingen voor het bestuur BGB blijven steeds welkom aan onze secretaris.

12.45 uur: we vergasten jullie niet alleen op een lekker 4 gangen diner, maar kruiden dit daarna met een verrassend, pittig en aangenaam optreden.
Wie ooit het optreden van Lisa Del Bo op de BGB-contactdag in 2015 heeft meegemaakt, zal maar wat blij en verrast zijn met opnieuw Lisa Del Bo te zien optreden met een nieuw programma.
16.00 uur: dessert en koffie
17.00 uur: Iedereen kan, voldaan van hart en leden, terug huiswaarts keren.

Tafelgezelschap: om alles wat ordelijk te laten verlopen en het weerzien van vrienden gemakkelijker en aangenamer te maken is er geopteerd om de mogelijkheid te bieden samen met vrienden aan dezelfde tafel plaats te nemen.
Gelieve expliciet de naam/namen op te geven als je bij vrienden/kennissen  aan één tafel wenst te zitten. Het bestuur zal zijn best doen om dat mogelijk te maken.
Iedereen  krijgt een tafel toegewezen.
Wie het telefoonnummer van een vriend niet kent, kan altijd terecht bij de secretaris.

 Afspraken:
Deelnameprijs.
Voor deze feestdag met alles erop en eraan vragen wij 45 € inschrijvingsgeld per persoon zowel voor het lid en voor de partner.
Voor de personen die met de autobus meekomen (zie verder in deze maandbrief), dient 10 €  per persoon bijbetaald te worden voor de heen- en terugreis samen.
Er kan niet meer ingeschreven worden.

Hoe Den Egger in Scherpenheuvel bereiken?

Voor diegenen die met eigen wagen komen naar Den Egger:

  • vanuit Leuven en Limburg: Autostrade E314, afrit 23, richting Scherpenheuvel tot aan het rond punt vóór de Basiliek. Rechts draaien, in de bocht rechtdoor en 200 meter verder ben je aan de linkerkant de parking van de zaal “Den Egger”.
  • vanuit Antwerpen: Autostrade E313, afrit 22, richting Herselt, Averbode, Zichem, Scherpenheuvel. Aan het rond punt vóór de Basiliek rechtdoor , in de bocht rechtdoor en 200 meter verder ben je aan de parking van “Den Egger”.
  • De leden  van Oost- en West-Vlaanderen en Antwerpen kunnen met de trein tot in het station van Leuven komen waar de BGB-bus hen opwacht en naar Scherpenheuvel brengt.  In het station stap je richting leuven-stad en eenmaal buiten het station neem je rechts waar de bussen opgesteld staan en neem perron 14, dit is ook achterkant ACERTA gebouw . Leuven Bus-station perron 14.

 We voorzien een autobus vanuit Leuven
09.45 UUR LEUVEN STATION (Leuven Bus-station perron 14 achterkant Acerta- gebouw)
10.15 UUR ROTSELAAR PARKING RONDPUNT
In geval van problemen met de autobus: bel met Germain Wyseur 0495/598344 Inschrijving door invulling van het inschrijvingsformulier, zie achteraan of via inschrijvingsdocument op de website BGB. Vermeld dan wel als je met de autobus komt, en waar je instapt, maar vooral met wie je aan tafel wil zitten…

Inschrijven