BGB Programma- en Jubilarissendag dinsdag 16 november

Onze jaarlijkse programma- en jubilarissendag dit jaar vindt plaats op dinsdag 16 november in “den Egger” in Scherpenheuvel. Wel doen we de viering van de jubilarissen van 2 jaar : 2020 en 2021. Dat is een nieuwe start!

Nadat verleden jaar omwille van de coronacrisis de jaarlijkse programma- en jubilarissendag niet kon doorgaan, vindt onze jaarlijkse programmadag dit jaar op dinsdag 16 november in “den Egger” in Scherpenheuvel. Wel doen we de viering van de jubilarissen van 2 jaar : 2020 en 2021. Dat is een nieuwe start!
In den Egger hebben we goede ervaringen uit het verleden: de ruimte, de mooie omgeving, de parkingmogelijkheden, de bereikbaarheid, en de toffe sfeer bij een glaasje met hapjes.

Als je u inschrijft moet je wel voldoende gevaccineerd zijn. Uw persoonlijke gezondheid en deze van uw collega’s is voor ons primordiaal.  Anderzijds moeten we ons ook houden aan de geldenede coronamaatregelen die dan van toepassing zijn.
Gezien de verstrengde overheidsmaatregelen ivm de coronacrisis moeten we iedereen controleren op het bezit van het “Covid Save Ticket” bij het binnenkomen in “Den Egger”.

We starten zoals gewoonlijk om 13u30’ met aankomst en verwelkoming en prettig weerzien.
Om 14 u stellen we de activiteiten voor van het komende jaar 2022 : het programma!
Daarna is er de huldiging van de 80, 90 en 95 jarigen en de huwelijksjubilarissen: 65, 60 en 50 jaar gehuwd .
80 jaar jong zijn is soms heel wat aangenamer en hoopvoller dan 40 jaar oud zijn ” volgens Oliver Wendell Holmes, een Amerikaans dichter uit de 19de eeuw!!! 

We eindigen met een vrij uitgebreide receptie met drankjes, hapjes en de mogelijkheid voor een uitgebreide babbel.  Een gelegenheid om vrienden en kennissen op een ontspannen manier terug te zien.
Einde voorzien rond 17u30’.

Ook dit jaar vragen we wel om voor dit evenement in te schrijven met de invulling van het inschrijvingsformulier dat je kan downloaden en invullen. Je kan ook gebruik maken van de inschrijvingsblok onderaan.
We zien ons  verplicht om voor dit feestelijk gebeuren een kleine bijdrage te vragen van 15 €. Per persoon.

Ook dit jaar voorzien we weeral een BGB-busdienst vanaf het station in Leuven, vertrek om 12u45’ stipt, naar Scherpenheuvel zonder tussenstop.
Het is een bus van uitbater Van Aerschot en vertrekt aan  Perron 15. Deze vertrekplaats is gelegen voor het gebouw van ACERTA naast alle andere vertrekplaatsen van de bussen voor het station aan de Diestse Poort.  Als je met de trein komt naar Leuven, n
eem de uitgang van het station richting centrum, dan moet je naar rechts , voorbij de bussen van “de lijn”.
De bus brengt je daarna ook terug naar Leuven.
Voor deze busdienst vragen we eveneens in te schrijven.  De bijdrage is 10 € per persoon voor de heen en terugreis.  Dit laat toe om de mensen die verder van Leuven wonen eveneens naar de programmadag te komen.
Graag inschrijven voor 7 november.
De stortingen  15 € per persoon voor de programmadag en 10 € per persoon voor wie met de bus wil meerijden op rekening
BE91 7390 0930 0176  van BGB, met vermelding van uw naam.
Het inschrijvingsformulier kan je  downloaden, uitprinten en invullen om het daarna te versturen.
Je kan ook onderstaande inschrijvingsblok gebruiken.

 

 

Inschrijven